Շիրակցի կարտոֆիլագործները ներքին շուկան բավարարել, մտածում են դեպի ռուսական և իրանական շուկա արտահանման ծավալները մեծացելու ուղղությամբ:
Շիրակցի կարտոֆիլագործները ներքին շուկան բավարարել, մտածում են դեպի ռուսական և իրանական շուկա արտահանման ծավալները մեծացելու ուղղությամբ: Արտակարգ համով ու որակով հայկական կարտոֆիլը սիրում, գնահատում են հատկապես Թբիլիսիում, գերադասում՝ թուրքականից: Որպեսզի գնով էլ մրցունակ լինի՝ անհրաժեշտ է սերմը տեղում արտադրել, ուզում են նաև վերամշակող գործարան բացել: