Երկրի գլխավոր խոհարար Սեդրակ Մամուլյանի խոսքով՝ ավադական զատկական ձկնային ուտեստը ոչ միայն արտասահմանում, նաեւ մեր երկրում հանրահռչակելու կարիք կա:
Ազգային ճաշատեսակի նկարով հերթական նամականիշն է մարվել: Այն երրորդն է «Ազգային խոհանոց» թեմայով՝ հարիսայի ու լավաշի պատկերով նամականիշերից հետո:
Երկրի գլխավոր խոհարար Սեդրակ Մամուլյանի խոսքով՝ ավադական զատկական ձկնային ուտեստը ոչ միայն արտասահմանում, նաեւ մեր երկրում հանրահռչակելու կարիք կա:
Մանրամասները՝ տեսանյութում