Գաբրիել Ռոխելը բացահայտում է արգենտինական տեխնոլոգիայով հայկական ընտիր գինի ստանալու գաղտնիքը:
Հայ-արգենտինական գինիներն արտահանվում են նաև Հյուսիսային ու Հարավային Ամերիկա
Գաբրիել Ռոխելը բացահայտում է արգենտինական տեխնոլոգիայով հայկական ընտիր գինի ստանալու գաղտնիքը: Արմավիրի մարզի «Կարաս Վայն» գործարանի գլխավոր գինեգործը՝ արգենտինացի Ռոխելը, ուղեկցում է գինիների հնեցման մառան: Ըստ նրա, խմիչքի որակի վրա ազդում է թե՛ կլիման, թե՛ հողը, նույնիսկ գիշեր-ցերեկվա ջերմաստիճանային տարբերությունը:
Գինու արտադրության կազմակերպումն արգենտինահայ ձեռնարկատեր Էդուարդո Էռնեկյան խոշոր ներդրումային ծրագրերից մեկն է:
Մանրամասները՝ տեսանյութում